Kraljica popa pala sa bine

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Feb.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica popa pala sa bine

Tokom nastupa na dodeli BRIT nagrada, kraljica popa Madona pala je sa bine. Na sinoćnjoj dodeli “britanskog Gremija”, Madona je u toku nastupa pala sa bine. Nakon dodele nagrada svi su željno iščekivali izvođenje pesme “Livin for Love” sa novog albuma “Rebel Heart”. A baš u trenutku kada je zapevala stih “Took me to heaven and let me falldown” (Povedi me u raj i pusti me da padnem), saplela se i pala sa bine. Loves Gonna Lift Me Up! #livingforlove A photo posted by Madonna (@madonna) on Feb 25, 2015 at 5:53pm PST Ispao joj je mikrofon pri padu i na kratko je nastupila pauza, ali kraljica popa ne bi bila kraljica da se ne izvuče iz svake situacije na pravi način. Ubrzo je bila na bini, pomalo uznemirena, ali otpevala je pesmu do kraja. Posle nastupa, Madona je za pad okrivila svoj ogrtač, kako je navela na Instagramu.   Armani hooked me up! My beautiful cape was tied too tight! But nothing can stop me and love really lifted me up! Thanks for your good wishes! I’m fine! #livingforlove A photo posted by Madonna (@madonna) on Feb 25, 2015 at 2:50pm PST Inače, ovo je bio njen prvi nastup na dodeli BRIT nagrada posle 20 godina.    

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ovo sigurno nije planirala: Kraljica popa pala na sceni (VIDEO)

Izvor: B92, 26.Feb.2015

Madona je nastupila sinoć na dodeli BRIT nagrada, a budući da je poznata kao perfekcionista ovome se svakako nije nadala.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.