Kejti Peri ipak na Super boulu

Izvor: Politika, 24.Nov.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Peri ipak na Super boulu

Iako se ranije spekulisalo da bi mogla da bude glavna zvezda polučasovnog zabavnog programa na Super boulu, sada je informacija i potvrđena. Pevačica Kejti Peri nastupiće na mestu na kom su prethodnih godina nastupale zvezde poput Bruna Marsa, Madone, Bijonse, grupe Ju-tu...

Kejti Peri ovu informaciju podelila je sa obožavaocima na društvenoj mreži Tviter, ali je ubrzo stiglo i zvanično obaveštenje od organizatora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Sa obaveštenjem stigla je i prva reklama „There Since the First #Halftime“ u kojoj je korišćena pesma „Firework“ koju izvodi Perijeva.

Super boul počinje prvog februara u Arizoni, a prenos je omogućila televizija En-Bi-Si.

Polučasovni muzički šou najgledanija je zabavna emisija godine sa gledanošću od čak 115 miliona, koliko je bila gledana ove godine.

L. K.

objavljeno: 24.11.2014.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.