Dijana Janković: Imamo tu jednu činčilicu i kaput koji je nosila Madona (VIDEO)

Izvor: 24sata, 17.Sep.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković: Imamo tu jednu "činčilicu" i kaput koji je nosila Madona (VIDEO)

Pevačica koja se nedavno našla na meti javnosti nakon što je otključala vrata svog luksuznog doma, ponovo uradila isto...Dijana Janković pokazuje "činčilicu" i mantil koji ima i Madona...

U prvom prilogu emitovanom u emisiji "U trendu" saznali smo da je pevačica Dijana Janković u kuću ugradila lift jer ne može u potpeticama da se penje na treći sprat, a sada, u prilogu koji je emitovan u okviru emisije "AmiG >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << šou" vidimo teretanu, kuhinju u kojoj sve mora da bude "cakum-pakum", automobile i "činčilicu".

Ubrzo pošto je Dijana prvi put otvorila vrata svog doma, usledele su "prozivke" na društvenim mrežama, čak ju je "spominjala" i Jelena Karleuša, nakon čega se mlada pevačica branila rečima da joj "novac nije važan" i da će rado polomiti svoju "versaće vazu ako nekome smeta".

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.