Bizarno: Mladić potrošio čitavo bogatstvo da bi izgledao kao Madona! (FOTO)

Izvor: Story, 29.Jan.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarno: Mladić potrošio čitavo bogatstvo da bi izgledao kao Madona! (FOTO)

Adam Gera je potrošio više od 160.000 evra da bi ličio na svoju omiljenu pevačicu Madonu.

Adam Gera, foto: Profimedia

Mladić iz Los Anđelesa potrošio je 60.000 evra na operacije u poslednjih 12 godina, i još 100.000 na garderobu, šminku, scenske kostime...

Adam je svoju strast otkrio u emisiji My strange addiction (Moja čudna opsesija).

Kaže da je sa 15 godina počeo da se oblači kao Madona, ali njegov alterego se nije dopao njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << majci Moniki i njegovom dečku Majklu. Partner ga je uslovio Ili Madona ili ja.

- Zaljubio sam se u nju kada sam imao 15 godina, jer se ona jednostavno obratila mojoj duši. Poštuju me kada sam Madona, ali ne znam ko je Adam - iskreno govori ovaj transvestit.

Adam je otišao toliko daleko da je angažovao i Karltona Vilborna koji je bio Madonin plesač na dve svetske turneje. Ipak, kada je počeo da trenira sa njim, slomio se i shvatio da samo želi da bude to što jeste - Adam Gera.

Navodno je prodao sve Madonine kostime i svu garderobu i pokušaće da živi ne imitirajući kraljicu popa.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NE ZNA ŠTA ĆE OD BAKŠIŠA: Mladu pevačicu na sve strane "kite" novčanicama od 100 evra!

Izvor: Press, 29.Jan.2015

Zvezda „Granda“, Aleksandra Prijović, koja ima tek 19 godina i koja je tek nedavno kročila u estradne vode ne može da se požali „slabim ulovom“ na narodnim veseljima koje obično radi. . Nju gosti vole, a kad im...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.