Krajnji rok za Lotus-Renault kupovinu se približava

Izvor: Moto.rs, 29.Maj.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajnji rok za Lotus-Renault kupovinu se približava

Međunarodni izvori veruju da je Lotus na jedan korak od toga da bude prodat. Pre dve nedelje na molbu da prokomentariše glasine da je Lotus u pregovorima o prodaji sa svojim bivšim vlasnikom Renaultom, šef Lotus-a Mattheww Carter je rekao da su deoničari jasno rekli da tim nije na prodaju.

Međutim, spekulacije nisu stale. One su dodatno podgrejane činjenicom da je Gerard Lopez, koji predstavlja glavnog vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << tima Genii gotovo u potpunosti bio odustan iz garaža tima u toku trka ove sezone. On se međutim, iznenada pojavio u Barseloni gde je navodno razgovarao o prodaji većinskog paketa deonica ovog tima Renaultu. Vrlo dobro je poznato da je Renault otvoren za pregovore o svom povratku u F1 kao samostalni tim. Da vreme ističe ukazuje novi talas spekulacija koji navodi da bi Renault o odlukama za budućnost Lotusa mogao da se izjasni već ove ili naredne nedelje.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.