Zvanično - Kolumbijac stigao u London (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Kolumbijac stigao u London (video)

Transfer je objavljen pre nekoliko dana, sada je sve ozvaničeno.

Totenhem je oborio rekord kluba kada su transferi u pitanju, u redove ekipe Maurisija Poketina stigao je kolumbijski defanzivac Dejvinson Sančez.

Ovaj 21-godišnji fudbaler dolazi iz Ajaksa za 39 miliona evra, a danas je i predstavljen u novom klubu. Na ozvaničenje se čekalo nekoliko dana, jer je Sančez morao da sačeka radnu dozvolu, koja mu je sada i dodeljena.

Sančez je karijeru počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Atletiko Nasionalu, nakon tri godine u tom klubu stigao je u Ajaks 2016. godine za oko pet miliona evra.

"Kopljanici" su napravili veliki profit od njegove prodaje, a Poketino je dobio veliko pojačanje u zadnjoj liniji.

Mladi Kolumbijac se odlično pokazao u svojoj prvoj sezoni u evropskom fudbalu, pored Eredivizije igrao je i u Ligi Evrope sa Ajaksom, a proglašen je i za najboljeg igrača kluba iz Amsterdama u minuloj sezoni.

Potpisao je petogodišnji ugovor sa klubom iz severnog Londona, a uzeo je dres sa brojem šest.

Look who's arrived... 👀 #WelcomeSanchez pic.twitter.com/h2yGPSurkP

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 23. август 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.