Zov divljine  uz Blic ženu

Izvor: Blic, 13.Sep.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zov divljine" uz "Blic ženu"

Najčitaniji roman američkog pisca Džeka Londona “Zov divljine “ u prodaji je od 11. Septembra uz magazin “Blic žena” samo za 199 dinara.

Pas Bak, kućni ljubimac, igrom sudbine biva primoran da menja gospodare. Na putu između voljenog psa i izrabljivane zaprežne životinje, u kontaktu sa surovom klimom Aljaske, Baka urođeni nagoni vuku u prirodu sve dublje i dublje.

Da li je Bak, rastrzan između >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljubavi i odanosti gospodaru sa jedne, i potrebe za slobodom, čoporom i lovom sa druge strane, uspeo da odabere koji će instinkt slediti?

Pred vama je uzbudljiva priča o ljubavi i prijateljstvu između čoveka i psa, u kojoj je London snagom svoje mašte uspeo da nam dočara najdublju prirodu veličanstvenog Baka.

“Blic žena” bez romana je u prodaji po redovnoj ceni od 35 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.