Zavirite u “jedini trosobni apartman na nebu”

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u “jedini trosobni apartman na nebu”

Aviokompanija Etihad iz Abu Dabija predstavila je svoj prvi Airbus A380.
Nacionalni avioprevoznik ove zemlje pohvalio se dolaskom “jedinog trosobnog apartmana na nebu”, kako popularno nazivaju ovaj avion.
Letelica koja je sinoć stigla prva je od deset koje je Etihad Airways naručio. Od 27. decembra svakodnevno će leteti sa londonskog aerodroma Heathrow.
Airbus A380 može se pohvaliti svojevrsnom rezidencijom u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << unutrašnjosti, odnosno trosobnim apartmanom, koji sadrži sve, od dnevne sobe, privatnog kupatila sa tušem, pa do spavaće sobe, a tu je i batler.
Iz aviokompanije su poručili da je apartman već rezervisan za inauguralni let do Londona, a cena njegovog iznajmljivanja za let u jednom pravcu iznosi 21.000 dolara.
Popularni avioprevoznik ima ukupno 109 letelica, a naručili su ih više od 200.
Na sinoćnjoj svečanosti predstavili su i prvi Boeing 787 Dreamliner, koji će od 1. februara leteti prema Dizeldorfu u Nemačkoj i bogatim putnicima nuditi apartman sa mini barom i sedištima koja se mogu pretvoriti u bračni krevet. Još tri Dreamlinera trebalo bi da im stignu 2015. godine.





Izvor i foto: 021.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.