Zastrašujuć snimak: Promaja gurnula kolica sa bebom na šine metroa

Izvor: Blic, 13.Avg.2014, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujuć snimak: Promaja gurnula kolica sa bebom na šine metroa

Britanska policija je u ponedeljak objavila zastrašujići snimak sa sigurnosne kamere iz londonskog metroa na kome se vidi trenutak kako je promaja gurnula nezakočena kolica sa bebom pravo na šine.

Na snimku se vidi žena koja skače za detetom na šine, podiže kolica i uz pomoć nepoznatog muškarca vraća na peron.

Policija je objavila snimak jer je u potrazi za ženom i muškarcem, najverovatnije roditeljima bebe, kako bi im uručila kaznenu prijavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

-To je bio zatrašujući događaj, ne samo zbog činjenice da je detetov život bio ugrožen, već i zbog toga što je žena ugrozila svoj život. Hitno moramo da indentifikujemo ove ljude kako bismo se uverili da dete nije povređeno nakon pada sa perona – rekao je šef britanske saobraćajne policije Mark Lavri.

VIDEO > Snimak sa sigurnosne kamere iz londonskog metroa

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.