ZAPALIO SE BRITANSKOJ KRALJICI ISPRED NOSA: Iz čista mira buknuo i nestao u plamenu

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPALIO SE BRITANSKOJ KRALJICI ISPRED NOSA: Iz čista mira buknuo i nestao u plamenu

Neidentifikovani čovek preminuo je od posledica opekotina, pošto se zapalio ispred Kensingtonske palate u Londonu, u kojoj žive princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža, prenose britanski mediji.

Ekipe hitne pomoći koje su stigle na lice mesta mogle su samo da konstatuju smrt čoveka za kojeg se pretpostavlja da ima oko 40 godina.

Man dies after setting himself on fire outside Kensington Palace https://t.co/hjIexZtFlU
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Osoblje stacionirano na kraljevskom posedu prijavilo je incident, piše Ivning Standard. Oni su pokušali da ugase vatru protivpožarnim aparatima pre nego što su mu pružili prvu pomoć.

Londonska policija je prethodno upozorena da je jedna osoba izašla iz gradske mentalne bolnice.

(Indipendent)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

London: Muškarac se zapalio ispred palate Vilijama i Kejt

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016

LONDON - Jedan muškarac preminuo je danas u Londonu pošto se zapalio ispred Kensingtonske palate, u kojoj žive princ Vilijam i njegova supruga Kejt, saopštila je londonska policija...Slučaj se ne smatra sumnjivim niti je povezan sa terorizmom, navodi se u policijskom saopštenju, preneo je Rojters...Policija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.