Vimbldon: Jelena na šampionku, Viktor šiša Brauna

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Jelena na šampionku, Viktor "šiša" Brauna

Šestog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika, saopštili su organizatori.

Prvi će na teren izaći Vikotor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenađenje na turniru do sada pošto je eliminisao Španca Rafaela Nadala.

Braun je 102. igrač na svetu, a u glavni žreb je došao iz kvalifikacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jelena Janković se u trećem kolu sastaje sa Petrom Kvitovom iz Česke. Meč Janković - Kvitova drugi je na centralnom terenu, gde program u 14 sati otvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Sem Grot iz Australije.

Kvitova brani titulu u Londonu i postavljena je za drugog nosioca. Nenad Zimonjić će u subotu morati dva puta da izlazi na teren. Prvo će oko 14 sati u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim igrati protiv britansko-francuske kombinacije Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan, a nešto kasnije sa Jarmilom Gajdošovom u miksu.

Protivnici Zimonjića i Gajdošove biće četvrti nosioci Bob Brajan iz SAD i Karolin Garsija iz Francuske. Na Vimbldonu počinju i takmičenja u konkurenciji juniora i juniorki. Srpski teniser Miomir Kecmanović u 12 sati igra meč prvog kola protiv domaćeg igrača Fina Basa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.