Venger šalje skaute da prate Mitrovića

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger šalje skaute da prate Mitrovića

Srpski napadač Aleksandar Mitrović trenutno je na radaru Arsenala! Menadžer londonskog kluba Arsen Venger, kako prenose engleski mediji, navodno šalje svoje "izviđače" da provere kvalitete centarfora Anderlehta.

Srpski 20-godišnji ofanzivac je u sjajnoj formi ove sezone, postigao je 15 golova u 34 utakmica za šampiona Belgije, a njegove partije i golovi privukli su pažnju kluba iz severnog londona, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Kalčomerkato.

Venger želi da bude obazriv prilikom dovođenja pojačanja u napadu na "Emirate", ali kako navode Englezi, dovođenjem u ekipu igrača sa kvalitetima poput Mitrovića samo će pojačati konkurenciju u ofanzivi "tobdžija".

Mitrović, koji sa Anderlehtom ima ugovor do juna 2018. godine, mogao bi da bude dostupan premijerligašu za naknadu od oko 15 milliona funti.

(Foto: Beta/AP/Geert Vanden Wijngaert)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.