Venger: Nismo imali sreće protiv Borusije, Velbek se umorio

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Nismo imali sreće protiv Borusije, Velbek se umorio

Trener fudbalera londonskog Arsenala Arsen Venger ocenio je da je njegova ekipa igrala prosečno u porazu od Borusije iz Dortmunda sa 2:0 u Ligi šampiona, ali i da nije imala sreće u tom duelu.

"Nismo bili na potrebnom nivou, Borusija je zaslužila pobedu. Mislim da nismo imali sreće, primili smo gol 10 sekundi pre kraja prvog poluvremena. Uprkos našoj prosečnoj igri, imali smo mnogo šansi, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je paradoks. Mogli smo da vodimo, ali su i oni imali dobre šanse", rekao je Venger.

"Dortmund je veoma jak na sredini terena. Jači su od nas na sredini. Teško je pojedinačno ocenjivati igrače pošto kao ekipa nismo bili na potrebnom nivou", dodao je trener "tobdžija".

Navijači su na društvenim mrežama kritikovali Danija Velbeka, koji je promašio nekoliko šansi, a Venger je želeo da ga odbrani.

"Velbek je bio opasan, ali se umorio u drugom poluvremenu. Nije mogao da postigne gol, ali je bio aktivan na terenu i mislim da je obavio dobar posao. Potreban mu je gol da skine teret", rekao je Venger i dodao da je Džek Vilšir povredio članak i da još ne zna koliko je oziljna povreda.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Venger: Prosečni, ali i bez sreće

Izvor: B92, 17.Sep.2014

Menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da je njegova ekipa igrala prosečno u porazu od Borusije u Ligi šampiona, ali i da nije imala sreće u tom duelu...Arsenal je poražen u Dortmundu 2:0, a tokom 90 minuta imao je čak 20 šuteva manje rivala, te svega jedan u okvir gola..."Mislim da nismo imali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.