Velika Britanija planira novi auto sajam za 2016. godinu

Izvor: Moto.rs, 25.Dec.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Britanija planira novi auto sajam za 2016. godinu

Nakon višegodišnjeg zatišja, novi međunarodni sajam automobila će biti održan u Velikoj Britaniji 2016. godine. Uprkos tome što je drugo najveće tržište automobila u Evropi, Velika Britanija nije imala sajam automobila velikih razmera od kako je 2008. godine ugašen BIMS događaj.

Međutim, ovo će se promeniti obzirom da BNC Special Events planira da organizuje novi događaj u Londonu od 2016. godine ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << on biti drugačiji od BIMS događaja obzirom da organizatori navode da neće pokušati da ožive atmosferu sa tradicionalnog sajma automobila. Reč će biti o događaju u kojem će ljudi moći da ulaze u vozila da osete atmosferu, pa će čak bit dostupna i opcija test vožnje automobila na obližnjoj test stazi.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.