VOKEN I MEKLEJNOVA PENZIONISANI GLUMCI

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOKEN I MEKLEJNOVA PENZIONISANI GLUMCI

LONDON - Glumac Kristofer Voken dobio je ulogu u filmu "The Boom Boom Room" u kojem će igrati uz Širli Meklejn.

Priča filma odvijaće se u pustinji u Novom Meksiku i pratiće nastojanje jedne mlade žene da otkrije porodičnu tajnu. Glavna uloga dodeljena je glumici Ešli Grin, koja igra u filmskom serijalu "Sumrak saga".

Voken i Širli Meklejn će tumačiti dvoje penzionisanih glumaca koje upoznaje glavna junakinja.

Rediteljka Lijen Lanson će snimiti film >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po sopstvenom scenariju.

"Priča oslikava suštinu svakodnevnog života, ali u bajkovitom pejzažu. Saradnja sa Širli Meklejn i Kristoferom Vokenom je kao iz snova. Oboje tumače uloge kakve do sada nisu imali", ispričala je rediteljka koja će snimanje početi na leto.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Danijel Radklif o novom filmu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2011, 16:03

LONDON, 16. februara 2011. (Beta) - Britanski glumac Danijel Radklif, koji se proslavio ulogom Harija Potera u serijalu o dečaku-čarobnjaku, izjavio je da je sada za njega izazov da ga publika prihvati u nekom drugom liku.Radklif, čija je najnovija uloga u viktorijanskom horor filmu "The Woman in...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.