Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DRAMATIČNE SCENE NAPADA U LONDONU Policajac izboden, žena poginula, povređene voze u bolnicu

Jedna žena je poginula, a više osoba je povređeno danas u Londonu ispred britanskog parlamentna, kada je napadač prvo automobilom kosio pešake na Vestminsterskom mostu, a potom uleteo u dvorište parlamenta i izbo jednog od policajaca, a drugog se spremao da napadne kada ga je policija upucala. Napad je okarakterisan kao teroristički čin, brojne policijske snage blokirale su prilaze parlamentu, a brojne medicinske ekipe odvoze povređene u bolnicu "Sent Tomas".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Napad ispred britanskog parlamenta, ima i mrtvih

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2017

U napadu ispred parlamenta Velike Britanije ubijen je napadač, dok su jedna žena i policajac stradali, a više osoba je povređeno, kada ih je napadač udario automobilom na mostu...Policajac koji je napadnut ispred parlamenta je stradao na licu mesta, prenose britanski mediji. Napad se tretira kao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.