VENGER: Ove sezone možemo do Premijer lige!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENGER: Ove sezone možemo do Premijer lige!

Menadžer londonskog Arsenala Arsen Venger rekao je da je impresioniran izdanjem svog tima u pobedi nad Mančester Sitijem

Fudbaler Arsenala osvojili su Komjuniti Šild pošto su savladale ekipu Mančester sitija rezultatom 3:0 na Vembliju.

Menadžer londonskog ekipe Arsen Venger rekao je da je impresioniran izdanjem svog tima i da ovakva igra može Arsenalu da donese i trofej Premijer lige.

Foto: Tanjug/AP

- Dve važne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stvari uradili smo danas. Osvojili smo trofej, iako on ne spada među velike, i igrali smo dobro. Ja sam zaista srećan što smo igrali veoma dobar fudbal. Ovo pokazuje da, kada je tim fokusiran, imamo šanse da osvojimo Premijer ligu. Želimo da istim pristupom idemo u svaku utakmicu – izjavio je Venger, čiji tim na startu prvenstvene sezone dočekuje u subotu gradskog rivala Kristal Palas.

Šampion Mančester Siti danas u prvoj postavi nije imao nijednog Engleza, a među starterima bili su srpski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, kao i Edin Džeko i Stevan Jovetić.

Foto: Tanjug/AP

- Ovakve stvari dešavaju se pred početak sezone. Nismo imali tempo iz prethodnih pripremnih mečeva, ali razgovaraću sa igračima i siguran sam da ćemo biti spremni za početak Premijer lige – rekao je menadžer Sitija Manuel Pelegrini.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.