VELIKI DOBROĆUDNI DŽIN: Film o prijateljstvu, ljubavi, detinsjtvu i magičnim svetovima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI DOBROĆUDNI DŽIN: Film o prijateljstvu, ljubavi, detinsjtvu i magičnim svetovima! VIDEO

U četvrtak u domaće bioskope  stiže novo filmsko remek-delo Stivena Spilberga VELIKI DOBROĆUDNI DŽIN, koji govori o prijateljstvu, ljubavi, detinsjtvu i magičnim svetovima.

 Rad na ovom filmu trajao je preko 30 godina a kritka ga je već nazvala „ ET-em nove generacije“. Veliki dobroćudni džin je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj devojčici Sophie iz Londona i misterioznom džinu koji je upoznaje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čudnovatim i opasnim svetom divova. Film je temeljen na knjizi „VDDŽ”, slavnog Roalda Dahla, koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitaoce svih uzrasta. Knjiga, za koju je ilustracije napravio Quentin Blake, prethodno je adaptirana kao animirani film za britansku televiziju 1989. godine. Nova adaptacija ujedinila je ponovo Spilberga i scenaristkinju neponovljivog E.T.-a, Melissu Mathison. U ulozi devojčice, Sophie ćemo gledati Ruby Barnhill, a ulogu dobroćudnog džina dobio je Mark Rylance. Ostale uloge tumače Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton. Film je SINHRONIZOVAN na srpski jezik a glas VELIKOM DOBROĆUDNOM DŽINU podario je doajen srpskog glumišta i jedan od omiljenih glumaca za decu Slobodan Boda Ninković.

Ova vanvremenska bajka pretočena u jedan od sigurno najboljih filmova ove decenije u bioskope stiže u ČETVRTAK!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.