Udovica seje strah po Londonu: Izbegavajte metro

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovica seje strah po Londonu: Izbegavajte metro

Britanka Seli Džouns, udovica džihadiste Islamske države, zapretila je "terorom za nevernike" i posavetovala stanovnike Londona da - izbegavaju metro.

Foto: youtube/printscreen

Seli Džouns je, sinoć, preko društvenih mreža poslala niz zastrašujućih poruka sa upozorenjem o mogućim bombaškim napadima po većim gradovima Velike Britanije, uključujući London i Glazgov, piše časopis "Miror".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ona je danas nastavila sa upozorenjima u kojima, bez detalja, preporučuje građanima da "idu autobusom", uz objašnjenje da ona "ne bi išla kroz centar Londona, posebno ne metroom".

To be honest I wouldn't go into Central London through June ... or even July well to be honest I wouldn't go there at all especially by Tube

— أم حسين البريطانية (@MrsHu554in) May 25, 2016

Seli Džouns je udovica Džunaida Huseina, ubijenog prošle godine, koji je bio vođa "brigade digi-džihad" koja Islamskoj državi okuplja hakere.

Kako piše Miror, Džounsonova, koja je poreklom iz Kenta, poruke je verovatno napisala kao odgovor na američke vazdušne napade u Siriji i Iraku.

U sinoćnoj poruci na Twitteru, udovica džihadiste je napisala da "iskreno, ne bi išla cetrom Londona do juna ili jula, a posebno se ne bi usudila da putuje metroom".

Twitter Embed Code

You all scare so easily ... it only takes a few tweets, because you are pathetic England

but b4 I go I just wanna say ... have a nice summer

— أم حسين البريطانية (@MrsHu554in) May 26, 2016

You all scare so easily ... it only takes a few tweets, because you are pathetic Englandbut b4 I go I just wanna say ... have a nice summer— أم حسين البريطانية (@MrsHu554in) May 26, 2016

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Ne bih u Londonu išla metroom da sam na vašem mestu"

Izvor: B92, 26.Maj.2016

London -- Britanka Seli Džouns, udovica džihadiste Islamske države, zapretila je "terorom za nevernike" i posavetovala stanovnike Londona da - izbegavaju metro...Seli Džouns je preko društvenih mreža poslala niz zastrašujućih poruka sa upozorenjem o mogućim bombaškim napadima po većim gradovima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.