U Londonu pljušti, Novak čeka

Izvor: Mondo, 01.Jul.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Londonu pljušti, Novak čeka

Kiša drugi put prekinula mečeve na Old Ingland klubu, a najbolji teniser sveta ne zna da li će danas odigrati duel trećeg kola

Novak Đoković trebalo je oko 15.30 časova da izađe na teren broj 1 na Vimbldonu i odigra meč trećeg kola protiv Sema Kverija, ali i dalje je neizvesno da li će danas početi i završiti taj duel.

Kiša je već drugi put danas prekinula mečeve, a igra se samo na Centralnom terenu, na kojem su organizatori navukli krov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Posle meča Amerikanki Serene Vilijams i Kristine Mekhejl na Centralnom terenu je zakazan duel Rodžera Federera i Britanca Danijela Evansa, pa je neizvesno da li će biti vremena da još neki od zakazanih duela bude prebačen pod krov, ukoliko kiša ne prestane da pada.

Organizatori su saopštili da se do 19.15 časova sigurno neće igrati na ostalim terenima.

There is still some weather about - there will be no play on the outdoor courts until 18:15 #Wimbledonpic.twitter.com/AMYRYXysGL

— Wimbledon (@Wimbledon) July 1, 2016

MONDO će pratiti dešavanja na Vimbldonu, ostanite uz nas.
Pogledaj vesti o: London,   Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.