Tanji su ZABRANILI da se vozi ringišpilom zbog PREVELIKIH GRUDI

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanji su ZABRANILI da se vozi ringišpilom zbog PREVELIKIH GRUDI

Jedna Britanka je čekala u redu za vožnju u zabavnom parku kod Londona, ali umesto ludog provoda doživela je potpuno neočekivanu neprijatnost. Naime, zaposleni u parku zaduženi za bezbednost zabranili su joj pristup rolerkosteru zbog, kako su rekli "tolikih grudi"!

- Bilo mi je veoma neprijatno, jer sam dugo čekala u redu. Kad sam konačno stigla na red, službenik mi je rekao da su mi grudi prevelike i da doslovce neću stati u kabinu. Problem je u tome što ne bih mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << preko svojih grudi da vežem sigurnosni pojas - rekla je 22-godišnja Tanja Vilijams, koja ne krije da joj nimalo nije lako da živi sa grudima veličine "sedam".

- Ja nisam debela žena, ali očigledno je da onaj koji je dizajnirao rolerkoster nije razmišljao o tome da neke od nas imaju i obline. Ne rađaju se sve žene sa "dvojkama" - zaključila je Tanja.

Ona tvrdi da uprava zabavnog parka čak nije ni ponudila da joj refundira 29 funti, koliko je platila za ulaznicu, pa je joj je jedino preostalo da sačeka svoju porodicu, kojoj je za razliku od nje bilo dozvoljeno da uživa u ludom provodu.

(Telegraf.rs / Dailymail)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabranili joj da se vozi rolerkosterom zbog prevelikih grudi

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2016, 07:28

Jedna Britanka je čekala u redu za vožnju u zabavnom parku kod Londona, ali umjesto ludog provoda doživjela je potpuno neočekivanu neprijatnost...Naime, zaposleni u parku zaduženi za bezbjednost zabranili su joj pristup rolerkosteru zbog, kako su rekli “tolikih grudi“!.."Bilo mi je veoma neprijatno,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.