Tadićevi super potezi slomili nikad gori Vest Hem, Biliću se ljulja klupa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićevi super potezi slomili nikad gori Vest Hem, Biliću se ljulja klupa (VIDEO)

Sjajna partija srpskog reprezentativca

Nije Sautempton dobro otvorio sezonu, ali to je ništa naspram očajnog Vest Hema. U duelu dva neprijatna iznenađenja sa početka sezone, Sautempton je napokon pronašao formu i deklasirao Vest Hem u Londonu - 3:0!

Klupa Slavena Bilića se sada već ozbiljno ljulja jer je ovo peti poraz Čekićara u šest mečeva od početka sezone. Nikada u istoriji nisu imali tako loš start! Tim koji je prethodne sezone bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pravo osveženje, beležio neke neverovatne partije i ovog leta je čak pojačan zvučnim imenima, sada ne može da se prepozna. Vest Hem je tone sve dublje i nema naznaka da će strmoglavi pad biti zaustavljen...

Iako do prošlog kola nije imao pobedu, Sautempton je sada vezao dva trijumfa protiv Svonsija i Vest Hema koji su u još goroj formi i uspeo da ispliva na površinu i da se reši pritiska pa je sada u gornjem delu tabele.

Vest Hem igra u grču i još teže stvara šansa pa nije ni čudo što je prvo poluvreme danas završio bez šuta u okvir gola. Imao je jalovu inicjativu, a Sautempton je svoju najbolju šansu iskoristio u 40. minutu. Akcija je dugo trajala, a ključni momenta je bio pas Dušana Tadića koji je lansirao Bertranda po levom krilu a ovaj je školski uposli Ostina koji se otkrio pored statičnih štopera Čekićara i u stilu rasnog strelca načeo Vest Hem.

Bilić je menjao, pokušavao da prodrma ekipu, ali je Sautempton opet bio taj koji je stigao do gola. Opet je pogotku prethodila sjajnu akcija Svetaca. Ovoga puta je Ostin bio asistent, Tadić je izašao sam na golmana Adrijana u 62. minutu, predriblao ga i lagano pogodio mrežu. Pečat na debakl Vest Hema je stavio rezervista Vord Prouz. On je u 80. minutu zamenio Tadića, a potom u nadoknadi vremena pogodio za konačnih 3:0.

PREMIJER LIGA  - 6. kolo:

Subota:

Mančester Junajted - Lester 4:1 (4:0)

/Smoling 22, Mata 37, Rašford 40, Pogba 42 - Grej 59/

Bornmut  - Everton 1:0 (1:0)

/Stanislas 23/

Liverpul - Hal Siti 5:1 (3:0)

/Lalana 17, Milner 30pen, 71pen, Mane 36, Kutinjo 52 - Mejer 51/

Midlzbro - Totenhem 1:2 (0:2)

/Gibson 66 - Son 7, 23/

Stouk - VBA 1:1 (0:0)

/Alen 73 - Rondon 91/

Sanderlend - Kristal Palas 2:3 (1:0)

/Defo 39, 60 - Ledli 62, Mekartur 76, Benteke 94/

Svonsi - Mančester Siti 1:3 (1:1)

/Ljorente 13 - Aguero 9, 66pen, Sterling 77/

Arsenal - Čelsi 3:0 (3:0)

/Sančez 11, Volkot 14, Ozil 40/

Nedelja:

Vest Hem -Sautempton 0:3 (0:1)

/Ostin 40, Tadić 62, Vord Prouz 90+2/

Ponedeljak:

21.00: Barnli - Votford

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.