Sve je gotovo: Azar doneo titulu Lesteru!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je gotovo: Azar doneo titulu Lesteru!

Gotova je šampionska trka u Premijer ligi. Dva kola pre kraja, Lester je postao senzacionalni šampion Engleske. Totenhem i Čelsi su odigrali 2:2 na "Stamford Bridžu" u londonskom derbiju, pa je razlika između "lisica" i "pevaca" ostala nedostižnih sedam bodova.

Belgijanca Edena Azara slaviće u Lesteru. On je u 83. minutu doneo izjednačenje "plavcima", a samim tim i srušio šampionske snove Totenehema. "Pevci" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su vodili 2:0 posle prvog poluvremena golovam Kejna i Sona, ali u nastavku, prvo je Kejhil smanjio, da bi Azar doneo bod "plavcima", za koje su igrali naši Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

Ovo je gol koji je čekala cela planeta!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) LUDNICA NA STAMFORD BRIDŽU: Čelsi remijem sa Totenhemom doneo titulu Lesteru

Izvor: Kurir, 02.Maj.2016

...Lester je do prve istorijske titule u Premijer ligi stigao pošto je najveći konkurent "lisica", Totenhem odigrao 2:2 sa Čelsijem na Stamford bridžu..Lester dva kola pre kraja ima 77 bodova, dok je Totenhem drugi sa 70..Totenhem je vodio 2:0 golovima Kejna u 35 i Son Heung-Mina u 44 Golove za Čelsi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.