Sudar dva automobila otvorio vrata u drugu dimenziju

Izvor: B92, 09.Jul.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar dva automobila otvorio vrata u drugu dimenziju

Jedan prolaznik snimio je na ulici, u Londonu u Kanadi, neuobičajnu "električnu vatru", koja je izgledala kao efekat iz naučnofantastičnih filmova.

Do tog nobičnog efekta došlo je kada je automobil udario u električni stub. Plamen je goreo na vrhu iskrivljenog stuba, od koga su se duž žice odvajali manji plamenovi.

Tajler Van Galen, koji je snimio ovaj nobičan događaj, u komentaru snimka je napisao:

"Ili se ovde radi o opasnom električnom požaru, ili je neko uspeo da otvori vrata do druge dimnezije!"

Dva automobila su se prethodno sudarila. Jedan je od siline udara sleteo sa puta i udario u stub.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sudar na raskrsnici! Automobil udario u stub, otvorila se vrata "druge dimenzije"! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Jul.2017

Jedan prolaznik snimio je na ulici, u Londonu u Kanadi, neuobičajnu "električnu vatru", koja je izgledala kao efekat iz naučno fantastičnih filmova...Do tog neobičnog efekta došlo je kada je automobil udario u električni stub. Plamen je goreo na vrhu iskrivljenog stuba, od koga su se duž žice...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.