Srpska Benfika šampion Portugalije !!

Izvor: Prva.rs, 21.Apr.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska" Benfika šampion Portugalije !!

Fudbaleri Benfike osvojili su rekordnu 33. titulu prvaka Portugalije  pošto dva kola pre kraja imaju sedam bodova više od Sportinga.Lima je sa dva gola u tri minuta (57. i 60.) doneo pobedu Benfiki, a sa klupe su ušli reprezentativci Srbije Filip Đuričić i Lazar Marković.
Osim Đuričića i Markovića u osvajanju titule lisabonskog tima učestvovali su i Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani koji nisu bili u sastavu na ovom meču. Ali i Nemanja Matić koji je u na zimu pojačao londonski >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Čelsi.
Najviše mečeva odigrao je Lazar Marković (24) uz postignutih pet golova ove sezone. Fejsa je odigrao 16 utakmica, Filip Đuričić osam, a Miralem Sulejmani 10 uz jedan gol. 

Benfika do kraja sezone ima šansu da osvoji još tri trofeja. U Liga kupu igraju polufinale sa Portom, u finalu kupa se sastaju sa Rio Aveom, a u polufinalu Lige Evrope igraju dvomeč protiv Juventusa. 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Šampionsko slavlje u Lisabonu

Izvor: B92, 21.Apr.2014

Fudbaleri Benfike novi su šampioni Portugala, a titlulu je na ulicama Lisabona proslavilo nekoliko stotina hiljada ljudi..."Orlovi" su osvojili 33. titulu prvaka države, pobedom nad Oljanenseom sa 2:0, pa dva kola pre kraja imaju sedam bodova više od Sportinga...Fudbaleri su u otvorenom autobusu prošli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.