Sou-se-blizi-Evo-kako-se-spremaju-Viktorijini-andjeli

Izvor: medio.rs, 29.Nov.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sou-se-blizi-Evo-kako-se-spremaju-Viktorijini-andjeli

Kako se još jedan šou Viktorijinih anđela približava, njihove zvezde, manekenke su pod striktnim režimom kako bi u utorak uveče u Londonu sve porošlo savršeno.

Kako piše magazin "The Sun“ manekenke Behati Prinslo i Lili Aldridž su na posebnom režimu ishrane već dve nedelje. Njihovi uobičajeni obroci zamenjeni su onima koji ukupno imaju oko 500 kalorija.

Pored smanjenih obroka, sati u teretani >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << su povećani na maksimum kako bi održale zategnuta tela na svom vrhuncu. Takođe, striktno su im zabranjeni noćni izlasci kako bi mogle maksimalno da se odmore i spreme za tako veliki šou.

Nadređeni posmatraju manekenke kao da su na pripremama. Ono što je još zabavnije jeste da će svaka devojka koja ne poštuje pravila biti kažnjena. Oni ovaj šou tretiraju kao neku vojnu operaciju- disciplina mora da bude na samom vrhu.

Mnoge manekenke uoči šoua striktno vode računa o tome šta jedu, a namirnicu koju prvu izbacuju je hleb.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.