Sigur Rós objavili interaktivan spot

Izvor: BalkanRock.com, 17.Jun.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigur Rós objavili interaktivan spot

Islandska post-rok grupa Sigur Ros objavila je interaktivni spot za pesmu “States of Matter” u saradnji sa londonskom galerijom moderne umetnosti Tate Modern.

Video je podeljen u četiri vizualna putovanja – plazma, vazduh, čvrsto i tečno – ova četiri videa predstavljaju “prošlost, sadašnjost i budućnost galerije Tate Modern”.

Svaki od ovih spotova ima svoju muziku koju su napisali >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Orri Páll Dýrason i Georg Hólm.

“Sa “States of Matter” smo hteli da eksperimentišemo, a to što je pesma podeljenja je samo način da svaki deo ima svoju priču”, objašnjavaju kompozitori.



Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.