Saigrač hvali Milivojevića: Odlično pojačanje

Izvor: B92, 20.Feb.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrač hvali Milivojevića: Odlično pojačanje

Luka Milivojević nije ni mesec dana u Kristal Palasu, a već je zaradio ogromno poštovanje svojih saigrača.

Milivojević je poslednjeg dana januarskog prelaznog roka stigao u London iz Olimpijakosa za 11 miliona funti i odmah dobio 90 minuta na debiju.

Uprkos porazu u Stouku 1:0, Džejms Mekartur je istakao oduševljenje igrom srpskog reprezentativca.

"Uživam sam da igram s njim, veoma je dobar igrača. Strpljivo čeka i štiti gol, ali je sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa loptom u nogama i pasovima. Mislim da je odlično pojačanje za tim. Nadam se da će nam pomoći da opstanemo", rekao je Mekartur.

Bivši igrač Crvene zvezde i Anderlehta jedno je od četiri velika pojačanja "Big Sem" ove zime, Mohameda Sakoa, Patrika van Anholta i Džefrija Šlupa, koji bi trebalo da pomognu Palasu da izbori opstanak u Premijer ligi.

Palas je na deobi poslednje dve pozicije sa Sanderlendom sa po 19 bodova, dva manje od šampiona Lestera, najbližeg iz sigurne zone.

U sledećem kolu dočekuje Midlzbro, a potom gostuje Vest Bromviču.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.