Repertoar bioskopa “Zvezda” od 23. februara do 1. marta 2015. godine: Film “Dobri ljudi”

Izvor: Bor030.net, 20.Feb.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repertoar bioskopa “Zvezda” od 23. februara do 1. marta 2015. godine: Film “Dobri ljudi”

Na repertoaru borskog bioskopa “Zvezda” od 23. februara do 1. marta 2015. godine od 18 i 20 sati prikazivaće se film “Dobri ljudi”, a cena ulaznice za projekcije ovog filma iznosi 200 dinara. 

Nakon što su nasledili veliku kuću u predgrađu Londona, Tom i Ana Rajt (Džejms Franko i Kejt Hadson) preselili su se u Englesku očekujući udoban dom u kom će moći da zasnuju porodicu. Pošto su uzeli kredit i počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << da renoviraju kuću, nastupila je kriza u Britaniji i njihova finansijska situacija postaje sve gora, a pri tom ni Ana ne može ostati trudna.

Na ivici su bankrota i njihov san je skoro uništen, ali jednog sudbonosnog dana njihov podstanar umire zbog predoziranja heroinom, a njih dvoje pronalaze 200 000 funti sakrivenih u sobi. Rastrzani između svoje potrebe za novcem i poštenja odlučuju da sačekaju da se neko pojavi, ali pošto se to nije dogodilo, oni tim novcem plaćaju svoje dugove i Ana odlazi u kliniku na lečenje svoje neplodnosti. Nakon toga ih pogađa tornado nasilja i korupcije kakav nisu mogli ni sanjati. Pariski dilet poznat kao Kan (Omar Si) i nemilosrdni londonski kriminalac Džek Vitkovski (Spruel) sve su im bliže, spremni na sve da dođu do novca kako bi spasili svoj obraz i poravnali stare dugove.



Dobrodošli u svet filma!
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.