Remi Totenhema i Liverpula,pobeda Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Totenhema i Liverpula,pobeda Junajteda

Fudbaleri Totenhema i Liverpula odigrali su danas u Londonu nerešeno 1:1, u utakmici trećeg kola Premijer lige.

Liverpul je na početku bio bolji i borbeniji, ali je promašio nekoliko dobrih šansi. "Crveni" su poveli u 43. minutu golom Džejmsa Milnera iz jedanaesterca. Penal je dosuđen pošto je Erik Lamela sapleo Roberta Firmina.

Ekipa Jirgena Klopa je u drugom delu utakmice imala više prilika, a šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu iskoristili Sadio Mane i Firmino, kao i Žoel Matip koji je pogodio prečku.

Totenhem je izjednačio posle jedne od retkih prilika. Erik Dajer je centrirao sa desne strane, Lamela je dodao do Danija Rouza, koji je u golom u 72. minutu doneo bod londonskom timu.

Totenhem tako ni osmu uzastopnu utakmicu nije uspeo da pobedi Liverpul u prvenstvu.

Londonski tim je posle tri kola neporažen, peti je na tabeli sa pet bodova, a Liverpul, koji je u prve tri utakmice igrao na gostujućim terenima, zauzima osmo mesto sa bodom manje.

Lester protiv Svonsija došao do prve pobede u sezoni

Fudbaleri Lestera, šampioni Engleske, ostvarili su danas prvu pobedu u sezoni, pošto su na svom terenu pobedili Svonsi sa 2:1 u trećem kolu Premijer lige.

Ekipa Klaudija Ranijerija je do trijumfa došla golovima Džejmija Vardija u 32. minutu i Veslija Morgana u 52. Strelac jedinog pogotka za Svonsi bio je Liroj Fer u 80. minutu.

Lester je u 56. minutu iz jedanaesterca mogao da dođe do trećeg gola, ali je Lukaš Fabijanski odbranio udarac Rijada Mahreza.

"Lisice" posle tri odigrane utakmice zauzimaju deveto mesto sa četiri boda, dok je Svonsi 15. sa tri.

Čelsi je na svom terenu sa 3:0 pobedio Barnli i tako nastavio seriju dobrih rezultata na početku sezone.

Golove za ekipu Antonija Kontea postigli su Eden Azar u devetom, Vilijan u 41. i Viktor Mozes u 89. minutu.

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su ceo meč za "plavce" koji imaju maksimalan učinak posle tri odigrane utakmice. Barnli je 12. na tabeli Premijer lige s tri boda.

Londonski Arsenal je u gostima sa 3:1 pobedio Votford, te tako ostvario prvi trijumf u sezoni. "Tobdžije" su do vođstva stigle u devetom minutu pogotkom Santija Kazorle iz jedanaesterca, da bi Aleksis Sančes u 40. povisio na 2:0.

Nemački fudbaler Mesut Ozil je u prvom minutu sudijske nadoknade vremena postigao trći gol za Arsenal i praktično rešio utakmicu već u prvom poluvremenu.

Votford je u drugom delu meča bio nešto agresivniji, te je do jedinog gola na utakmici došao u 56. minutu, a strelac je bio Roberto Pereira.

Arsenal na tabeli Premijer lige zauzima sedmo mesto s četiri boda, dok je Votford 18. s jednim.

U ostalim mečevima Everton je sa 1:0 pobedio Stouk, dok su utakmice Sautempton - Sanderlend i Kristal Palas - Bornmut završene nerešeno - 1:1.

Junajted u sudijskoj nadoknadi vremena do pobede protiv Hala

Fudbaleri Mančester juanjteda pobedili su danas u gostima Hal s 1:0 u trećem kolu Premijer lige, a junak trijumfa bio je Markus Rašford.

Ovaj 18-godišnji napadač Mančestera junajteda dobro je reagovao u petercu posle dodavanja Vejna Runija s levog boka, te je u 92. minutu postigao gol i tako svojoj ekipi doneo treći trijumf u prvenstvu.

Ekipa Žozea Morinja imala je više od 60 odsto poseda lopte i čak 29 udaraca ka golu rivala, ali je tek u sudijskoj nadoknadi vremena stigla do pogotka. Hal se s druge strane oslanjao na kontranapade koji nisu doneli mnogo rezultata.

Halu je ovo prvi poraz u Premijer ligi, pa tako sada zauzima peto mesto sa šest bodova, dok Mančester junajted ima sve tri pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.