Princ Hari za rođendan dobio novu figuru u muzeju “Madam Tiso”

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Sep.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari za rođendan dobio novu figuru u muzeju “Madam Tiso”

Nova voštana figura princa Harija izložena je u muzeju “Madam Tiso” u Londonu. Povod za izradu nove statue britanskog princa je njegov 30. rođendan.

Figura nasmejanog princa u vojničkoj uniformi postavljena je ispred britanske zastave. Inače, princ Hari od Velsa, napunio je 30 godina i četvrti je u liniji nasledstva na britanski presto odmah posle svog oca, prestolonaslednika Čarlsa, brata Vilijama i bratanca, princa Džordža.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << />Tridesetogodišnji princ nije oženjen, a po popularnosti je treći član britanske kraljevske porodice. U vojsci Velike Britanije ima čin kapetana.

Pogledajte i:

Princ Hari odložio proslavu rođendana zbog Kejt Midlton

Ovako je princ Hari reagovao na saznanje da će postati stric!

Upoznajte novu devojku princa Harija!

Izvor: Life Content

Foto: Sipa
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.