Povredio se defanzivac, navijači Arsenala čestitaju Lesteru titulu

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2016, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredio se defanzivac, navijači Arsenala čestitaju Lesteru titulu

'Tobdžije' će biti oslabljene na najvažnijem meču u sezoni.

Kada su pomislili da je gotova noćna mora, u vezi sa povredama fudbalera svog kluba, navijače Arsenala je šokirala vest da se povredio štoper tog kluba, Gabrijel.

Poslednja pobeda Lester Sitija, nad ekipom Mančester Sitija, uterala je strah u kosti navijačima kluba iz severnog Londona.

Sutrašnji meč, na kom ekipa Arsena Vengera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ulazi sa imperativom pobede, mogao bi da protekne bez brazilskog štopera, koji je zbog povrede pod velikim znakom putanja.

Po poslednjim informacijama, gotovo je izvesno da će Brazilac propusiti meč,  tako da će odbrana 'Tobdžija' na tom meču biti osuđena na Pera Mertezakera.

Nemac je u nemilosti dela navijača Arsenala, nakon kiska protiv ekipe Čelsija, kada je njegova greška uticala na krajnji ishod tog meča.

U redovima navijača Arsenala zavladala je bojazan da nemački štoper neće moći da parira fenomenalnom Džejmiju Vardiju. Deo njih, već je 'položio oružje', i nakon ove informacije su poslali čestitke na adresu kluba sa 'King Pauer Stadiona'.

Gabriel a big doubt for tomorrow (another thigh injury) #afc

— Pablo (@DeanLDN22) February 13, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.