Posle Srba i Hrvat u Čelsiju!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Srba i Hrvat u Čelsiju!

Prema navodima medija u Italiji, Konte nastavlja da "ganja" vezistu reprezenatcije "Vatrenih".

Kao što smo nedavno pisali, Čelsi je ozbiljno "zagrizao" za fudbalera Intera i reprezentativca Hrvatske Marcela Brozovića.

Navodno je na "Meaci" već odbijena jedna ponuda iz Londona, a ona je glasila, novac plus Džon Obi Mikel.

Inter bi da zaradi što više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novca, imaju problema sa Finansijskim Fer Plejom, pa sigurno neće prihvatati ponude poput Čelsijeve.

Ipak, prema poslednjim navodima, Konte je naložio Abramoviču da mu Hrvata stavi na raspolaganje, te treba očekivati da do kraja prelaznog roka Čelsi pošalje adekvatnu ponudu u Milano za usluge polivalentnog veziste.

Veruje se da bi se Inter zadovoljio sa 30 miliona evra, dok nema sumnje da bi se Hrvat lako dogovorio sa londonskim "Plavcima".

Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama najpre na pozajmicu minulog leta, a ovog je otkupljen za osam miliona evra, te bi njegovom prodajom Inter dobro profitirao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.