Policija uhapsila trojicu navijača Totenhema! Oglasio se i klub: Njihovo ponašanje je neprihvatljivo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila trojicu navijača Totenhema! Oglasio se i klub: Njihovo ponašanje je neprihvatljivo (VIDEO)

UEFA će preispitati dešavanja u Londonu, tvrde engleski mediji

Nije bilo nasilja, ali za Engleze to nema veze, svi moraju da poštuju zakon. Zato je policija u Londonu ekspresno reagovala i uhapsila trojicu navijača Totenhema, koji su u prvom poluvremenu prekidali meč sa Partizanom.

Tu vest objavio je klub iz Londona posredstvom društvenih mreža, uz napomenu da uhapšeni pomažu organima reda u istrazi.

Izvinjavamo se navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog poremećaja na stadionu prouzrokovanog neprihvatljivim ponašanjem“, piše u kratkom saopštenju Totenhema.

A prema navodima Bi-Bi-Si-ja Disciplinska komisija UEFA će verovatno preispitati dešavanja u Londonu, a javni servis Velike Britanije navodi da bi Totenhem zbog slabe organizacije meča mogao da bude kažnjen novčano i(li) na sportski način (oduzimanjem bodova), ali da sve zavisi od toga šta su u izveštaju napisala zvanična lica, sudije i delegati.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.