Plata 4.500 evra, ali niko ne želi taj posao

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plata 4.500 evra, ali niko ne želi taj posao

LONDON - Sektor živinarstva u Velikoj Britaniji hitno traži osobe koje bi radile na utvrđivanju pola pilića.Iako je posao solidno plaćen - 55.000 evra godišnje, tj. 4.583 evra mesečno, niko ne želi da se javi na oglas.Treba reći da posao zahteva poseban napor, ali i iskustvo koje se stiče trogodišnjom obukom.Radnici imaju samo tri sekunde da utvrde da li je reč o kokoški ili petlu."Mnoge ljude odbija dužina obuke, ali i sam posao", objasnio je za list Tajms Endru Lardž, predsednik Britanske federacije živinarstva."Gledati satima svaki dan u genitalije piliće nije mnogo zabavno", priznao je on.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovaj posao ne želi nijedan Britanac, uprkos plati od 4.500 evra

Izvor: Svet, 04.Mar.2015

Sektor živinarstva u Velikoj Britaniji hitno traži osobe koje bi radile na utvrđivanju pola pilića. Iako je posao dobro plaćen – 55.000 evra godišnje, tj. 4.583 evra mesečno, niko ne želi da se javi na oglas.. Posao zahteva poseban napor, ali i iskustvo koje se stiče trogodišnjom obukom.. Radnici...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.