Pato nastavlja karijeru u Londonu

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pato nastavlja karijeru u Londonu

Brazilac bi uskoro mogao da zaigra u Premijer ligi.

Napadač bi uskoro mogao da potpiše za ekipu Totenhema.

Kako pišu engleski mediji, brazilčev agent se nalazi na 'Vajt Hart Lejnu' i uskoro bi trebalo da pronađe zajednički jezik sa upravom 'Pevaca'.

Pato je već bio na meti nekih klubova iz Premijer lige, pre svih Stouk Sitija i Sanderlenda.

Dok je bio napadač Milana važio je za jednog od najboljih napadača na svetu, a nakon povrede je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do naglog pada forme, pa je rešio da se vrati u domovinu, kako bi svoju karijeru vratio na pravi kolosek. Nakon solidnih partija u brazilskoj ligi, mnogi evropski klubovi su iskazali želju da ga vide u svojim redovima.

Tako bi Totenhem nakon dovođenja Klintona N'Žija mogao da dovede još jednog napadača, a videćemo da li je Berahino i dalje njihova želja.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.