Palas baš misli ozbiljno, posle Bentekea stiže još jedan sjajni napadač!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palas baš misli ozbiljno, posle Bentekea stiže još jedan sjajni napadač!

"Orlovi" ne daju golove, jasno je šta timu nedostaje, ali kada budu uparili njih dvojicu biće veoma opasni.

Kristal Palas je sinoć u Liga kupu pobedio Bristol Roverse sa 2:0, šuškalo se čak da će Pardju dobiti otkaz, ako tim ne prođe dalje.

Naime, računajući 2016. godinu tim iz Južnog Londona je dobio samo par mečeva u Premijer ligi, da nije bilo sjajnog prvog dela šampionata, drhtali bi u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za opstanak.

Klub ulaže, ruše sopstvene transfer rekorde, ali ni start nove sezone nije doneo neko poboljšanje.

Sada je stigao Benteke, ali to nije kraj. U Francusko tvrde da je Loik Remi postigao dogovor sa "Orlovima" i da će ovu sezonu provesti na pozajmici u Kristal Palasu.

Posao je navodno završen, čeka se potvrda od Čelsija, Francuz koji je pre "Plavaca" nastupao za KPR, Njukasl, Marsej, Nicu i Lion će biti veliko pojačanje za Pardjuov tim koji želi plasman u gornjoj polovini tabele.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvat iz Čelsija stiže u Milan!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016

Mladi fudbaler Čelsija stiže sutra na medicinske preglede u Milan, preneli su pouzdani italijanski mediji...Mario Pašalić će biti novo pojačanje Milana u ovoj sezoni...Hrvatski reprezentativac je dobio poziv od Milana, želi da pređe na pozajmicu u taj klub i to će mu se ostvariti sutra, kada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.