Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajeu ispred kuće razlupan auto

Automobil fudbalera Vest Hema Dimitrija Pajea razlupan je ispred njegove kuće u Londonu, poslije zahtjeva Francuza da napusti klub, prenosi Dejli Mejl.

Kako se navodi, vandali su ciglama polupali stakla na automobilu, poslije čega je Paje odlučio da napusti Englesku i vrati se u domovinu.

Paje je odbio da trenira sa prvim timom Vest Hema jer insistira na povratku u Marselj poslije samo godinu i po dana na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ostrvu, iz porodičnih razloga.

On je zbog Marselja, gdje bi dobio 30 odsto manju platu u odnosu na sadašnju, odbio tri ponude iz Kine vrijedne čak 30 miliona evra godišnje.

Vest Hem je prvobitno odbio da proda prvu zvijezdu tima poslije dvije ponude kluba sa Velodroma, ali bi treća od 29 miliona evra trebalo da bude dovoljna da se transfer ostvari.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.