Pada Drogbin rekord: Batšuaji za 40.000.000 evra najbliži Londonu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada Drogbin rekord: Batšuaji za 40.000.000 evra najbliži Londonu

Belgijanac je spreman za transfer koji se dugo čeka

Vreme je za veliko pojačanje u napadu Totenhema! Belgijski napadač Miši Batšuaji bi trebalo da bude najveće pojačanje londonskog kluba u letnjem prelaznom roku, tvrdi ugledni Lekip.

Prvi strelac Olimpika iz Marselja je i u prethodna dva prelazna roka bio meta mnogih premijerligaša među kojima i Totenhema, ali je francuski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspeo da ga zadrži na Velodromu. Što i nije ispalo loše jer su za Batšuajia prošle zime mogli da izvuku najviše 30.000.000 evra, a sada je ta suma za deset miliona veća. Lekip navodi da je Totenhem spreman da plati 40.000.000 evra za Belgijanca! Bio bi to najveći transfer u istoriji Marselja pošto su Didijea Drogbu u leto 2004. godine prodali Čelsiju za 38.500.000 evra. Iako Marselj ima katastrofalnu sezonu, Batšuaji igra sjajno i jedina je svetla tačka u ekipi. Do sada je ostvario učinak od 20 golova i 10 asitencija.

Prava je umetnost kako su Sparsi izgurali ovu sezonu sa Harijem Kejnom kao jedinim pravim špicem. Englez je nezamenjiv od početka sezone, igra fantastičnu sezonu, prvi je strelac lige i najzaslužniji što Totenhem juri Lester u šampionskoj trci. Ali svima je jasno da su Sparsi imali mnogo sreće sa Kejnovim zdravljem i formom.

Totenhem ne sme da uđe u još jednu sezonu sa Kejnom kao jedinim napadačem (Son ipak nije taj tip igrača), pogotovo što ih očekuje i igranje u Ligi šampiona. Batšuaji je na njihovom radaru još od prošlog leta i svi u klubu su se složili da što pre treba uđu u pregovore sa Francuzima, pošto je Belgijanac već rekao „da“. Ne žele da čekaju finiš prelaznog roka i da rizikuju situaciju sa Saidom Berahinom.

Londonski klub neće smeti mnogo da odugovlači pošto Belgijanca žele i Jirgen Klop u Liverpulu, ali i Vest Hem koji je takođe spreman da izdvoji veliki novac za napadača. Ipak, Lekip trvdi da je Totenhem u ovom trenutku najbliži kupovini Belgijanca.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.