PRETERALA Pevačica ne može bez botoksa

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETERALA Pevačica ne može bez botoksa

Američka pevačica ne može da se pomiri sa starenjem, te često koristi botoks. A da nije srećna što polako stari, dokaz je i taj što je Anastasija dugo krila koliko zaista ima godina.

Anastasija je doputovala je u London kako bi prisustvovala dobrotvornoj večeri "Global Gift Foundationa" kojoj je organizovala Eva Longorija..

Popularna pevačica je mnoge iznenadila izgledom, tačnije licem na kojem nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nijedne bore.

Anastacia looks remarkably wrinkle-free after admitting she used to love Botox https://t.co/loW0rds3eR pic.twitter.com/iglF850qmf

Kada su je mnogi pitali kako postiže da tako mladoliko izgleda, Anastasija je priznala da je koristila botoks. Prvi tretman imala je u 30. godini, a nakon toga lice zateže svaka tri meseca.

Anastacia with Eva Longoria and Victoria Beckham at the Global Gift Gala pic.twitter.com/6qrkxUffpH

Pevačica je nedavno priznala da je dugo krila koje je godište. Sve je počelo od gostovanja u jednoj emisiji, za koju je bilo potrebno da bude mlađa od 30 godina. Anastasija je rekla voditelju da ima 22 godine, iako je imala 30. Nakon toga ju je bilo sramota da prizna da je slagala, i od tada stalno govori da je dosta mlađa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.