Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U ENGLESKOJ Pronađen sumnjivi paket, evakuisana kuća u Njuton Abotu

Policijske jedinice zadužene za borbu protiv terorizma koje su istraživale sumnjivi paket otkriven u četvrtak u vozu londonskog metroa objavile su da su pronašle još jedan sumnjivi predmet na imanju koje se nalazi na 320 kilometara od britanske prestonice.

Newton Abbot 'suspicious device' linked to Greenwich Tube train explosionhttps://t.co/YJrozrLLFG

Londonska policija je saopštila da je antiteroristička jedinica pretraživala kuću na adresi u gradu Njuton >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Abot na jugozapadu Engleske, povezanu sa 19-godišnjim muškarcem koji je juče uhapšen zbog incidenta u metrou, prenosi AP.

Suspicious device found in house in Newton Abbot https://t.co/8tGGx8j65c

Saopšteno je da je kuća evakuisana i da se lokalni policajci i antiteroristički odred "bave tim predmetom". AP podseća da je Londonski metro bio zatvoren na nekoliko sati u četvrtak nakon što je putnik u vozu pronašao nešto što je policija nazvala "sumnjivim predmetom".

More police are arriving on scene - the latest on the Newton Abbot incident here https://t.co/i1JkABPa3w

On je uništen u kontrolisanoj eksploziji i sada se vrši forenzička istraga.

Pročitajte još:

Osumnjičeni muškarac je uhapšen pod sumnjom da je "obezbeđivao, spremao i podsticao akte terorizma".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija našla novi sumnjivi predmet u Engleskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2016

Policija za borbu protiv terorizma koja je ispitivala sumnjivi paket pronađen u londonskoj stanici podzemne železnice pronašla je još jedan sumnjiv predmet u kući udaljenoj oko 300 kilometara od tog mesta...Londonska policija saopštila je danas da su njeni pripadnici pretraživali kuće na adresi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.