Oni su prekidali meč u Londonu, a ranije su dovodili i striptizete u tramvaj

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su prekidali meč u Londonu, a ranije su dovodili i striptizete u tramvaj

Trojica momaka koja su prekinula meč 5. kola Lige Evrope između Totenhema i Partizana su poznate engleske šaljivdžije! Njihovi video klipovi spadaju u jedne od gledanijih na Ju-tjubu i drugim mrežama širom sveta. Gomes Garsija, Nejtan Braun i Dan Džarvsi su deo takozvane ekipe "Trolstejšn" ekipe koja je i ranije izvodila slične šale.

Kako prenosi Dejli mejl, sva trojica se nalaze u pritvoru zbog nedozvoljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ulaska na teren, dok je kod jednog pronađena i ukradena roba.

Logo koji su imali na majicama pripada kompaniji "BassBuds", a čije je zanimanje, izrada slušalica. Kompanija je osudila i ogradila se od njihovog akta.

Svojevremeno su ova trojica izgrdnika napravila i klip o strptizu u tramvaju, kao i o nekoliko lažnih kidnapovanja, a svoju akciju na "Vajt hart lejnu" najavili su pred sam meč. Njihovi obožavaoci su na Tviteru najavili i novu akciju, samo se pitaju da li da to učine na meču protiv Arsenala i Čelsija.

(Foto: Beta/AP/Alastair Grant)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.