Ništa od revanša: Džošua ponizio Klička!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od revanša: Džošua ponizio Klička!

Zaljubljenici u boks s nestrpljenjem su očekivali revanš Entonija Džošue i Vladimira Klička. Ipak, Britanac je malo "podigao nos" posle brutalnog prebijanja iskusnog boksera krajem aprila na londonskom "Vembliju".

Džošua je 42- godišnjem kolegi poslao brutalnu poruku

-Zaboravi revanš, prepusti boks mlađima. Kličko je izgubio od mene, ali otišao je kao pobednik. Ako dođe do revanša, ulog će biti i pojasevi i ponos. To je tačno tip meča u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << on smatra da bi me mogao pobediti jer sam ja taj koji može nešto da izgubi. Ja bih pokušao, ali ja nisam Vladimir i ne znam što on želi. Ako hoće da me posluša moj savet bi mu bio: Prijatelju, bila je to tvoja sjajna predstava, bio si odličan, ali nisi pobedio. Ostavi taj pozitivan utisak i pusti drugima da preuzmu igru - rekao je Džošua.

Sledeći rival Britanca mogao bi da bude Kubrat Pulev iz Bugarske zbog stanja na rang listi, a taj meč bi mogao da bude krajem godine.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.