Nikola Maksimović u Čelsiju?

Izvor: B92, 29.Jul.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Maksimović u Čelsiju?

Londonski klubovi Čelsi i Vest Hem zainteresovani su za srpskog defanzivca Nikolu Maksimovića, navode italijanski i engleski mediji.

Menadžer "Plavaca" Antonio Konte želi da pojača odbranu, pa kao jedno od mogućih rešenja vidi u štoperu Torina.

Klub iz Londona je poslao ponudu od 18 miliona funti "bikovima", ali su se i "čekićari" uključili u trku za 25-godišnjaka.

Maksimović je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivši igrač Sloge iz Bajine Bašte, Slobode iz Užica, Crvene zvezde, a od 2013. je igrač Torina u kom je zabeležio 66 nastupa.

Prošlog leta je bio blizu transfera u Napoli, ali je dožoveo tešku povredu pa je ostao u Torinu.

Konte je posle odbijene ponude za defanzivca Juventusa Leonarda Bonučija, ponudio 45 miliona funti za Kalidua Kulibalija iz Napolija, a takođe se kao jedno od opcija holandski reprezentativac Stefan de Vraj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.