Nevreme u Britaniji, žena poginula u Londonu

Izvor: Studio B, 21.Okt.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Britaniji, žena poginula u Londonu

Britaniju je danas pogodilo nevreme, a u Londonu je jedna žena poginula kada je na nju palo drvo koje se našlo pod udarom snažnog vetra i kiše.

Nevreme je otežalo i saobraćaj u Britaniji koju su pogodili ostaci uragana Gonsalo, a sa londonskog Hitroua otkazano je 110 letova, prenela je agencija AFP.

Neki od glavnih puteva su blokirani zbog prevrnutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kamiona, a ugrožen je i železnički saobraćaj. Bi-Bi-Si (BBC) je ranije preneo da u severnim oblastima Velsa vetar duva brzinom od 70 kilometara na sat, a da meteorolozi upozoravaju da se jaki udari vetra mogu očekivati u većem delu zemlje.

Kako se navodi, nevreme će se pomeriti na istok Britanije, a u višim predelima Škotske se očekuje sneg. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nevreme u Britaniji, jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2014

Britaniju je danas pogodilo nevreme, a u Londonu je jedna žena poginula kada je na nju palo drvo koje se našlo pod udarom snažnog vetra i kiše...Nevreme je otežalo i saobraćaj u Britaniji koju su pogodili ostaci uragana Gonsalo, a sa londonskog Hitroua otkazano je 110 letova...Neki od glavnih puteva...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.