Izvor: S media, 04.Mar.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobično obezbeđenje za kraljicu: Elizabetu II čuvali "Stanlio" i "Olio"!

Dok je kraljica Elizabeta II bila 24 časa u bolnici, zbog stomačnog virusa, njeno obezbeđenje je činio neobični policijski dvojac.

Ispred bolnice kralj Edvard II u centru Londona prolaznici su mogli da vide dvojicu policajaca koji su svojim izgledom podsećali na nekadašnje junake crno-belih filmova - Stanlija i Olija.

Reč je o policajcu Entoniju Volinu viskom 2,19 metara, koji važi za najvišeg pripadnika britanskih snaga reda i njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kolegi Toniju Tirču, koji je sa svojih 1,7 metara najniži policajac u svojoj jedinici.

Volin, koji je ušao u policiju pre četiri godine i kome se zbog vanserijske građe uniforma posebno šije, kazao je za list "Gardian" da je navikao da ga ljudi primećuju.

"Dobijem od 100 do 500 molbi za fotografisanje dnevno. To je kao da sam slavan, ali bez novca", naveo je on u šali.

Britanska kraljica Elizabeta II primljena je juče u bolnicu iz predostrožnosti zbog stomačnog virusa. Nakon 24-časovnog lečenja, puštena je kući.

To je prvi put u poslednjih 10 godina da je britanska kraljica bila primljena u bolnicu zbog simptoma gastroenteritisa.

(Tanjug)

Foto: BetaPhoto/AP Photo/Sang Tan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanlijo i Olijo čuvali britansku kraljicu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2013

LONDON - Dok je kraljica Elizabeta II bila 24 časa u bolnici, zbog stomačnog virusa, njeno obezbjeđenje je činio neobični policijski dubl.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.