Navijači ne vole Baneta, opet slave povredu

Izvor: B92, 24.Jul.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači ne vole Baneta, opet slave povredu

Srpski defanzivac Branislav Ivanović nije omiljen među navijačima Čelsija, kluba za koji nastupa od 2008. godine.

Ivanović je na pripremnoj utakmici protiv austrijskog Volfsbergera, koju je Čelsi dobio sa 3:0, povredio rame i moraće da pauzira oko tri nedelje.

U početku se mislilo da povreda nije ozbiljna, ali je procenjeno da će ipak morati da pauzira. On neće zato igrati prijateljske mečeve sa Liverpulom i Real Madridom na turneji po SAD.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijači londonskog kluba obradovali su se povredi kapitena Srbije, baš kao i krajem prošle godine kada je osetio bol u butnom mišiću.

„Najbolje vesti danas“, „Zašto nije 12 meseci“ i „Bolje da se desilo dan pred meč sa Vest Hemom“, samo su neki od komentara na Banetov račun.

Za sada se ne zna da li će Ivanović moći da igra u prvoj utakmici sezone u Premijer ligi, koju Čelsi igra 15. avgusta protiv gradskog rivala Vest Hema.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRUTALNI I SRAMNI KOMENTARI: Navijači likuju zbog povrede Baneta Ivanovića! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016

Šta reći o navijačima nekog kluba koji na ovakav način uživaju zbog povrede svog kapitena i čoveka koji im je doneo toliko radosti do sada.. . Kapiten Čelzija Branislav Ivanović doživeo je povredu tokom priprema za novu sezonu u kojoj će ekipu ‘plavaca’ predvoditi Antonio Konte.. Kako Italijan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.