Na polo turniru: Jelena bin Drai u društvu princa Harija

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na polo turniru: Jelena bin Drai u društvu princa Harija

Nekadašnja manekenka, a sada uspešna poslovna žena Jelena Jakovljević Bin Drai otputovala je u London sa suprugom, šeikom Saidom bin Draijem i drugim članovima familije. Oni su otišli u Veliku Britaniju kako bi, muški deo porodice, već tradicionalno učestvovao u turniru u polu kojem uvek prisustvuju i predstavnici kraljevske porodice. Atraktivnoj Jeleni ukazala se prilika da se druži sa princem Harijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a njihovu zajedničku fotografiju podelila je i na „Instagramu“.
Narednih dana, ona će svim srcem navijati za svog supruga, a nakon povratka u Dubai očekuje je nastavak rada na novoj kolekciji svog brenda „Duchess by Jelena“.
Ona se, osim dizajniranjem, bavi i drugim granama biznisa, pa tako ima svoj vrtić i dva salona lepote, te je prošle godine bila proglašena za najuspešniju poslovnu damu na teritoriji Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.