Muzički raj: Zavirite u studio grupe Coldplay

Izvor: Story, 03.Feb.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzički raj: Zavirite u studio grupe Coldplay

Nakon fenomenalnog spota za pesmu “Hymn for the Weekend” sa Beyonce, članovi benda Coldplay otvaraju vrata svog studija The Bakery u Londonu u kojem su nastali neki od njihovih najvećih hitova.

Coldplay, foto: Julia Kennedy

Od 2008. godine Kris Martin, Gaj Beriman, Džoni Bukland i Vil Čempion su koristili ovu uglavnom spolja neprimetnu i neupadljivu zgradu kao njihov prostor za komponovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sviranje i snimanje najkvalitetnije muzike.

 - Ovo je u principu ogromna verzija Džonijeve spavaće sobe, otkriva Vil u eksluzivnom videu za NME magazin.

Na ulazu u zgradu u kojoj vežba popularni bend najpre se nailazi na veliku dnevnu sobu sa klavirima i nespretno napisanim naslovima pesama na zidovima, a pre nego što zakoračite u drugu manju prostoriju dočekaće vas prostor ispunjen najboljim gitarama, vintage klavijaturama, laptopovima i Coldplay brendiranim trzalicama.

Ako još niste pogledali novi spot za pesmu "Hymn for the Weekend", vreme je da to ispravite.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.