Murinjo nema mnogo izbora u napadu, ali je pustio Toresa u Milan!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo nema mnogo izbora u napadu, ali je pustio Toresa u Milan!

Fernando Tores je dobio "zeleno svetlo" od kluba iz Londona da ode na lekarske preglade u Milan

Žoze Murinjo veruje u kvalitete Didijea Drigbe! Portugalac je odlučio da pusti Fernanda Toresa da pređe u Milan, posle čega je Čelsi ostao samo na jednom napadaču, s obzirom da će Dijgo Košta biti odsutan šest nedelja zbog povrede.

Tores će u subotu otputovati za Milan gde će obaviti lekarske preglede, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << posle čega će naredne dve sezone nastupati za “rosonere” kao pozajmljeni igrač..

Tores (30) nije ispunio očekivanja u redovima kluba sa Stamford Bridža, iako je Čelsi u januaru 2011. godine za njegov prelazak iz Liverpula platio 50 miliona funti, što je tada bio rekordan transfer u britanskom fudbalu.

- Čelsi i Milan dogovorili su uslove za dvogodišnju pozajmicu Fernanda Toresa. Sada sledi da on dogovori lične uslove sa italijanskim klubom kada prođe lekarske preglede – saopštio je Čelsi na klupskom sajtu.

Svojevremeno jedan od najboljih evropskih napadača odigrao je za Čelsi tokom tri sezone 172 utakmice i postigao samo 45 golova u svim takmičenjima.

Tores je karijeru počeo u Atletiku iz Madrida, odakle je 2007. prešao u Liverpul i sa uspehom igrao četiri sezone.

Za nacionalnu reprezentaciju Španije Tores je odigrao 110 utakmica, uz 38 postignutih golova, i bio je član tima koji je osvojio dve evropske i jednu titulu svetskog šampiona.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.